Koszyk jest pusty
Syrop z dzikiej róży od The Jar to naturalny produkt, który powstaje z połączenia dzikiej róży z cukrem trzcinowym. Cechuje go niezwykle charakterystyczny smak, w którym wyczuwalna jest słodycz oraz kwaśny posmak owoców. Syrop z dzikiej róży The Jar słodzony cukrem trzcinowym to kompozycja, którą można wykorzystać zarówno do przygotowania prostych, aromatycznych napojów, jak i najbardziej wyrafinowanych potraw.
Naturalne syropy marki The Jar powstają wyłącznie z najlepszych składników i są produkowane wedle własnej receptury. Produkty nie zawierają sztucznych dodatków, dzięki czemu charakteryzują się intensywnym smakiem i aromatem.
Zawartość butelki: cukier trzcinowy 39%, woda, dzika róża.
Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna: 719 kJ / 169 kcal; tłuszcz 0 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g), węglowodany 42 g (w tym cukry 41 g), błonnik 0 g, białko 0 g, sól 0,8 g.